• 0266 333 39 50
  • Güre Cumhuriyet Mahallesi Orman Kampı Caddesi No:2 Güre - Edremit / Balıkesir

Hakkımızda

Adrina Termal Hotel

Kazdağlarının,Ege Denizi ile buluştuğu noktada tatil deneyimi,

Güne konfor ve rahatlık içinde başlayabileceğiniz Adrina Termal Health&Spa Hotel’de siz misafirlerimizi huzurlu bir tatile davet ediyoruz.

Tüm misafirlerimiz için herşeyin en iyisini sunan, Balıkesir Edremit,Güre sahilinin modern ve konforlu yüzü Adrina Termal Health&Spa Hotel, yaz aylarında Kaz Dağları ve Ege Denizi esintisi ile insanları rahatsız edici ve bunaltıcı sıcakları bulunmayan, sakin ve huzurlu bir noktada hizmetinizde!
Temiz ve berrak bir denizin yanı sıra uzun ve kum-çakıl karışık bir sahil şeridine sahip olan otelimiz,tayrıca Termal özelliği ile de mükemmel tatil imkânı sunuyor.

 

Sıcak Bir Atmosfer ve Çevre

Denize 0 m. Özel Plaj,İskele,Açık-Kapalı Yüzme Havuzu,Çocuk Havuzu,Termal Havuz,Sap,Sauna,Hoş Kokulu Bahçelerimiz ve Mini Ormanımızda kendinizi şımartın.

Tatil hizmetlerimizin rahatlama konusunda tüm seçenekleri sunduğunun farkındayız ancak çevremizde ki çok sayıda doğal ve tarihi güzellikleri keşfetmek isteyeceğinizi düşünüyoruz.Tesisimizin yakınlarında ; Adatepe Zeytinyağı Müzesi,Bergama Sunağı,İda Dağı- Kazdağları Ulusal Parkı,Ayvalık,Küçükköy,Cunda Adası,Şeytan Sofrası,Hasan Boğuldu Göleti,Şahin Deresi Kanyonu,Mıhlı Çayı,Akçay Sahil.Sarıkız Heykeli gibi güzellikleri görebilirsiniz.